:: دوره 11، شماره 42 - ( زمستان 1397 ) ::
راهبردهای اخلاقی ـ روان‌شناختی اساسی در بهینه‌سازی امنیت شغلی بانوان
علی احمد پناهی
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
رعایت هنجارهای اخلاقی و بستر‌سازی مناسب برای اشتغال ایمن برای زنان و ملاحظه ظرفیت‌های زنان در رابطه با اشتغال یکی از عناصر مهم در کاهش آسیب‌های این حوزه است. تحقق امنیت اخلاقی و روان‌شناختی در رابطه با اشتغال زنان نیازمند برنامه‌ریزی عالمانه و هوشمندانه است. هدف پژوهش حاضر، معرفی مهم‌ترین راهبردهای اساسی در بهینه‌سازی اشتغال بانوان است. در این نوشتار با توجه به بهره‌وری از منابع مختلف کتابخانه‌ای و با روش توصیفی ـ تحلیلی، این نتیجه حاصل شد که عدم ملاحظه هنجارهای اخلاقی، غفلت از ظرفیت‌های روان‌شناختی زنان، کم‌ارزش‌انگاری نسبت به نقش‌های اولیه و اصلی زنان و اغماض به بهداشت روانی زنان در محیط اشتغال و تولید، می‌تواند مهم‌ترین آسیب‌ها را برای زنان و به دنبال آن برای خانواده و جامعه ایجاد نماید.
واژه‌های کلیدی: اشتغال زنان، هنجارهای اخلاقی، هم‌ترازی، منزلت زنان، امنیت اخلاقی
دریافت: 1398/4/1 | پذیرش: 1398/4/1 | انتشار: 1398/4/1

Panahi A. Basic Psychological Ethical Strategies in Optimizing Women's Job Security . پژوهشنامه اخلاق 2018; 11 (42) :7-24

پناهی علی احمد. راهبردهای اخلاقی ـ روان‌شناختی اساسی در بهینه‌سازی امنیت شغلی بانوان . پژوهشنامه اخلاق. 1397; 11 (42) :7-24